Recomanacions perquè el teu jardí aguanti bé aquest estiu

Recomanacions perquè el teu jardí aguanti bé aquest estiu

Qui té un jardí aprofita l’estiu per a dedicar-li temps i cures per a poder-lo gaudir al màxim. El manteniment del jardí i la quantitat de dedicació van en funció de la personalitat de cada persona i de les necessitats de les teves plantes. Al final, quan un mateix dedica temps i atenció al seu jardí el que realment genera satisfacció és el resultat de l’esforç dedicat.

 

El procés del reg és clau i es recomana fer-lo al matí primerenc o a la nit. La manera de regar ha de ser abundant però en cap cas en les hores de sol i més calor, perquè el que podries fer és cremar les plantes.

 

Les plantes de plantació recent són les més vulnerables. És recomanable utilitzar fertilitzant quan sigui necessari i insecticides que ajudin a evitar les plagues. A més, cal protegir algunes de les plantes de l’exposició dilatada al sol.

 

La poda a l’estiu no és recomanable. És millor anar eliminant flors seques i branques, sense necessitat de realitzar una poda general, sinó simplement retirar les branques marcides, flors… i adobar totes les plantes del jardí.

 

Quant a la gespa, un element molt decoratiu i refrescant, la necessitat de reg és molt elevada i ha de fer-se diàriament. Els testos, també necessiten una major quantitat d’aigua a l’estiu, ja que l’evaporació és molt alta i les plantes es podrien assecar.

A Codina t’orientem i t’aconsellem donan-te suport perquè el teu jardí sigui el millor. MAQUINÀRIA · EINES DE MÀ · EQUIPS DE PROTECCIÓ · ACCESSORIS · RECANVIS · SERVEI TÈCNIC. Som el teu partner.

Related posts