Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 

 

NOM EMPRESA

 

Raó social: CODINA I TORRUELLA S.L.

NIF: B63421937

Adreça: Ctra. de Masnou a Granollers, Km 14 (Palou) 08400 Granollers

 

Telèfon:

93 860 00 03
Email: codina@codinamaquinaria.es

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

 

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

 

 

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web:

www.codinamaquinaria.es

 

LEGISLACIÓ

 

Amb caràcter general les relacions entre CODINA I TORRUELLA S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

 

En base a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic (LSSICE), en vigor des del 12 d’octubre de 2002 y d’allò disposat en la RGPD (UE) 2016/679, sobre la protecció de dades de caràcter personal, Codina i Torruella, SL., ha procedit en la creació d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, en el qual es recullen aquelles dades necessàries per a les operacions de l’empresa.

 

 

En virtut de les Lleis anteriorment citades, es té dret a l’oposició, accés, rectificació i cancel·lació sobre les dades citades.

 

 

Codina i Torruella SL., respecta la privacitat de les seves dades, motiu pel qual aquestes no seran transmeses a tercers, conforme les següents normes de la nostra política de privacitat de dades.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

 

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CODINA I TORRUELLA S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CODINA I TORRUELLA S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CODINA I TORRUELLA S.L..

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

 

CODINA I TORRUELLA S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. Documentación LSSI-CE CODINA I TORRUELLA S.L.

 

 

CODINA I TORRUELLA S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CODINA I TORRUELLA S.L.. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de CODINA I TORRUELLA S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

GRANOLLERS

Ctra. de Masnou, Km 14
08401 Granollers, Barcelona

SANT CELONI

C/ Sant Isidre 10
08470 Sant Celoni, Barcelona

SANT CUGAT

Camí de Can Calders 6,B1.
08198 Sant Cugat del Vallès.