Codina Maquinària acaba de publicar la seva nova pàgina web

Codina Maquinària acaba de publicar la seva nova pàgina web

Codina Maquinària acaba de publicar la seva nova pàgina web, molt clara, viva, informativa i en constant activitat. Mostra les seves famílies de productes i tota la gamma d’eines i maquinària per a donar servei a particulars i professionals.

 

Amb una trajectòria d’èxit des de la seva fundació el 1962, en aquests moments s’ha incorporat la tercera generació de la família. La companyia incorpora a la seva activitat habitual les eines de marketing i comunicació més innovadores per tal de seguir, com sempre, liderant la distribució i comercialització de les marques més prestigioses del mercat.

 

Codina Maquinària segueix la seva activitat comercial posant pel davant als seus clients amb la mateixa professionalitat de sempre. La vocació de servei i l’acompanyament als seus clients segueix continua, encara que la nostra oferta de serveis i productes creix i seguim innovant les nostres eines de comunicació amb els clients.

 

Estem convençuts què, il·lusió que tenim a Codina Maquinària donant passes per a la innovació i la incorporació de noves eines comercials i de marketing, la traslladarem als nostres clients.

Related posts

Nova bateria Stihl AP 500S

La bateria AP 500S és la més potent que ha fabricat Stihl. És una bateria amb moltíssima més capacitat, amb un sistema Bluetooth per a poder-la integrar a STIHL Connected i gestionar-la com un dispositiu des de la nostra aplicació.

Llegir-ne més