Nova desbrossadora de benzina FS491C-EM

Nova desbrossadora de benzina FS491C-EM

La millor ajuda pel manteniment d’un paisatge són les noves desbrossadores STIHL amb un diàmetre de tall de 520 mm. Aquest diàmetre permet fer manteniments professionals amb rapidesa, gràcies al sistema AV STIHL i podem treballar durant molta estona sense fer patir les articulacions per la vibració.

 

És una màquina equipada amb sistema d’arrancada ErgoStart que ens facilita l’arrancada, i també va equipada amb la tecnologia del sistema electrònic STIHL M-Tronic que ens ajuda a l’hora d’arrencar. També ens ajudarà perquè el funcionament del motor sigui òptim i el més adequat per la màquina, ja que és el M-Tronic 3.0, la darrera versió del sistema.

 

La màquina va equipada amb un nou protector inferior que facilita la visió de treball amb la desbrossadora i que permet posar, un capçal de tall, una ganiveta per herbes i una ganiveta per matolls.

 

A CODINA t’acompanyem en la cura del teu jardí.

A Codina t’orientem i t’aconsellem donan-te suport perquè el teu jardí sigui el millor. MAQUINÀRIA · EINES DE MÀ · EQUIPS DE PROTECCIÓ · ACCESSORIS · RECANVIS · SERVEI TÈCNIC. Som el teu partner.

Related posts