La Cadena 3/8 Rapid Hexa: alt rendiment de tall y mes ràpid d’esmolar

La Cadena 3/8 Rapid Hexa: alt rendiment de tall y mes ràpid d’esmolar

Amb la cadena STIHL 3/8″ Rapid Hexa aconsegueix un rendiment de tall extremadament alt gràcies a la forma innovadora de les dents. La nova i innovadora cadena STIHL és la millor opció per als treballadors professionals. Els avantatges d’aquesta cadena són especialment rellevants quan es talla la fusta de manera obliqua.

La cadena STIHL Rapid Hexa es basa en el sistema patentat STIHL HEXA. Les dents Hexa i la esmoladora Hexa estan directament adaptades a la seva forma per a poder llimar la cadena de manera ràpida, senzilla i precisa amb una sola eina. D’aquesta manera, no només tallarà més de pressa, sinó que la cadena completa es mantindrà esmolada durant molt més temps. A més a més, el sistema HEXA evita que s’esmolin els eslavons i minimitza el risc de trencar les cadenes.

La cadena STIHL 3/8″ Rapid Hexa obté així una vida útil significativament més llarga. Amb la seva alta qualitat de tall gràcies a les seves dents de malla completa, la cadena de serra Rapid Hexa garanteix que sempre puguin fer-se talls nets i precisos amb la seva motoserra. Això significa que pot utilitzar la seva motoserra, com la STIHL MS 462, per tallar eficaçment els arbres. Gràcies a la baixa vibració, es poden fer talls de precisió i guiar-los bé i amb més seguretat. Per a esmolar aquestes cadenes només es poden fer servir llimes Hexa.

A Codina t’orientem i t’aconsellem donan-te suport perquè el teu jardí sigui el millor. MAQUINÀRIA · EINES DE MÀ · EQUIPS DE PROTECCIÓ · ACCESSORIS · RECANVIS · SERVEI TÈCNIC. Som el teu partner.

Related posts